Użytkownicy
Spis treści

W tej zakładce użytkownik może sprawdzić użytkowników w systemie sprawdzić ich sczeguły dostępu do określonych firm oraz aktywować/dezaktywować ich dostęp do systemu.
INFORMACJE OGÓLNE

Nad tabelą znajduje się:
- przycisk odśwież,
- przycisk FILTRY, który daje możliwość filtrowania zawartości tabeli po: Statusie, Roli, Firmie
- wyszukiwarka, która przeszukuje tabele po: Loginie, Imieniu, Nazwisku.
Pod tabelą znajduje się przycisk umożliwiający włączanie/wyłączanie widoczności kolumn.
Szczegóły, bądź dezaktywacja danego użytkownika dostępna jest po rozwinięciu menu ukrytego pod 3 kropkami. Aby się ono pojawiło można również nacisnąć prawy przycisk myszy w wybranym wierszu tabeli.
UWAGA
Administrator może dezaktywować użytkowników o różnych rolach (administrator, kierownik, pracownik).
Kierownik może dezaktywować WYŁĄCZNIE pracowników przypisanych do swoich magazynów.
UWAGA
W tej aplikacji nie można tworzyć nowych użytkowników.
SZCZEGÓŁY UŻYTKOWNIKA

W tym widoku administrator zobaczy szczegółowe dane użytkownika podzielonych na sekcje:
- Dane użytkownika
- Rola i uprawnienia

- Przypisane firmy
- Dostępne typy poleceń – wydania
- Dostępne typy poleceń – przyjęcia
